HTML

 

 

 

 

HTML doboz

HTML doboz

Pöttöm Party

Kedves Anyuka! Épp szülinapi bulit szervezel csemetédnek? Azt sem tudod, hogy kezdj neki? Én segítek. Itt egy helyen megtalálsz minden infót, hogy felejthetetlen szülinapot szervezhess Pöttömödnek akár egyedül is. Jó olvasgatást! Üdv, a zsúrszervező

Friss topikok

  • szabo.julia: Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a LogiKoffer-t, ha egy igazán egyedi szülinapot szeretnétek ... (2016.05.31. 21:24) 5 alap szülinapi zsúr helyszín

Címkék

Hány éves kortól érdemes szülinapi zsúrt szervezni?

2014.02.28. 22:42 Klaudia Vajai

 

Jó kérdés, ugye? Nem tudod eldönteni, hogy belevágj-e, mert még túl pici a Pöttömöd? A válasz szerintem mindenképpen IGEN! Hogy miért? Mert...

...manapság egyre divatosabbak a babaváróbulik, amikor is még a baba meg sem született, akkor miért ne tarthatnánk akár már a Pöttöm első szülinapjára zsúrt? Ez alatt természetesen nem egy hatalmas szülinapi bulira gondolok hangos zenével és sok-sok vendéggel, inkább egy baráti, rokoni összejövetelre, ahol minden a gyerekekről szól. 

Happy-Birthday-baby-750x780.jpg

Amíg picik a gyerekek, mindenképpen érdemes az altatáshoz igazítanunk a kezdés időpontját és fontos, hogy a zsúr ne tartson tovább, mint három óra. Ugyanis a gyerekek addigra elfáradnak és odalesz a jó kedvük. Célunk, hogy visszagondolva csak az önfeledt jókedv jusson az eszébe minden vendégnek, ne pedig a fáradt Pöttömök hisztijei. 

Kedves gesztus lehet, ha mindkét szülőt meghívjuk, így családiasabb környezetben játszhatnak a gyerkőcök. Jobban felszabadulnak és a szülők is közös családi programon vehetnek részt. A felnőtteket falatkákkal, míg a gyerekeket koruknak megfelelő finomságokkal várjuk. Figyeljünk oda az összetevőkre, ha lehet minden friss és bio legyen. Kerüljük a kész termékeket, tartósítószereket! 

Nagyobb gyerkőcök esetében már tovább tarthat a buli, sőt szervezhetünk ottalvós bulit is (a gyerekek nagyon imádják), viszont ilyen esetre érdemes a nagyit is beszervezni babysitterként. :) 

Innen folytatjuk. 

 

Üdv, a zsúrszervező

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pottomparty.blog.hu/api/trackback/id/tr245837347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása